Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεργασία ή πολιτική "επίδειξη";


Να ελπίζουμε ότι πρόκειται για έκφραση συνεργασίας και υποστηρικτικής ενέργειας και όχι για μια προσπάθεια πολιτικής επίδειξης και εκδοχής του «εγώ το κάνω και το κάνω καλύτερα»; Το Σάββατο, διαβάσαμε στο λίαν ενδιαφέρον άρθρο του...

...Γ. Δράκοπουλου, γενικού διευθυντή του ΣΕΤΕ στην "Καθημερινή" ( εδώ ) ότι ο Σύνδεσμος έχει από καιρού ξεκινήσει επαφές με αεροπορικές εταιρίες διερευνώντας τρόπους και είδη συμμαχιών και συνεργασιών, στο πλαίσιο μίας στρατηγικής προσπάθειας ενίσχυσης των ελληνικών προορισμών.
Χθες το βράδυ, πληροφορηθήκαμε από τον υφυπουργό Νικητιάδη ότι και ο ίδιος «πραγματοποιεί αυτή την περίοδο σειρά επαφών με αεροπορικές εταιρείες και μεταξύ αυτών και με όσες ανήκουν στην κατηγορία του χαμηλού κόστους», προκειμένου, λέει, να ενθαρρυνθούν να ξεκινήσουν πτήσεις προς την Ελλάδα ή να αυξήσουν τις υπάρχουσες.
Και επειδή αφενός μεν δεν είναι σαφές το "μήνυμα" της παρέμβασης του τελευταίου αφετέρου δε διαισθανόμαστε ότι κάτι δεν «κολλάει» καλά με το χρόνο και το αντικείμενό της, απλά αναρωτιόμαστε... 

Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου