Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Διαβεβαιώσεις για business as usual από "Πεντελικόν"

Τελικά, όντως, άλλη εικόνα δίνουν σήμερα οι ιδιοκτήτες του «Πεντελικόν» ως προς τις πληροφορίες υπαγωγής της εταιρίας «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βάρδης» στο άρθρο 99. Κατ’ αρχάς, με ανακοίνωση που… 


…εκδόθηκε προ ολίγου, επισημαίνεται ότι « οι όποιες ενέργειες της διοίκησης της εταιρίας κινούνται με γνώμονα την εργασιακή ασφάλεια των απασχολούμενων σ’ αυτήν, την εξασφάλιση των πιστωτών».
Διαβεβαιώνουν, δε,  «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι, όχι μόνο το ξενοδοχείο «Πεντελικόν» δεν οδεύει σε οικονομικό μαρασμό, όπως ανακριβώς αναγράφεται σε μερίδα του τύπου, αλλά έχοντας την πλήρη υποστήριξη των Τραπεζών με τις οποίες ευρισκόμεθα σε αγαστή συνεργασία υπεισέρχεται σε μία νέα ανοδική και δυναμική τροχιά, τα αποτελέσματα της οποίας σύντομα θα καταστούν ορατά».
Όπως επιμέναμε χθες – και μάλιστα αισθανθήκαμε και πολύ «μόνοι», μεταξύ έντυπων και ηλεκτρονικών συμπληγάδων, καθώς μόνον η «Καθημερινή» διαφοροποιήθηκε από τη συνολική εικόνα, έχοντας σχετικές δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρίας – από την πλευρά του ομίλου υποστηρίζεται ότι η υπαγωγή στο άρθρο 99 δεν ήταν, τελικά, το τελευταίο διάστημα η «επιθυμητή» εξέλιξη, ενώ οι νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εντός των ημερών θα κινηθεί η νομική διαδικασία για έξοδο από τη συγκεκριμένη διαδικασία.
Αναμένουμε τη συνέχεια…


Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου