Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Γραφεία Εξωτερικού; Κοίτα πράγματα που θυμούνται και αυτοί της αντιπολίτευσης...

Γιατί κα Κεφαλογιάννη; Γιατί έναν χρόνο και τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού και σχεδόν έναν μήνα μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης του αρμόδιου υπουργού… 
…για το κλείσιμο των εννέα Γραφείων και παραρτημάτων του ΕΟΤ στο Εξωτερικό, εσείς ζητάτε να σας δηλώσουν τι έχει απογίνει;
Και με ερώτηση στη Βουλή, κιόλας; Για το ότι ζουν στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα, μήνες τώρα, καμιά 35αριά άνθρωποι;
Τώρα που ανθίζουν τα κλαριά και αρχίζει η τουριστική περίοδος, στον ΕΟΤ θα κλείνουν τα υπό κατάργηση Γραφεία;
Που θα φθάσει ακόμα το θράσος της αντιπολίτευση, πια;
Και σε τελική ανάλυση τι θέλετε και τους το θυμίζετε;
Παρεμπιπτόντως, επειδή είχαν ανακοινωθεί – ανεπισήμως είναι η αλήθεια – και κάποιες αλλαγές προϊσταμένων, δραττόμεθα της ευκαιρίας να σας αναφέρουμε ότι για τουλάχιστον ένα Γραφείο Εξωτερικού, σε μεγάλη αγορά, όπου επρόκειτο να αλλάξει ο προϊστάμενος, αποφασίστηκε νέα τρίμηνη παράταση της θητείας του.
Νέα μέθοδος διοίκησης.
Έχει ενημερωθεί ο άνθρωπος ότι θα αντικατασταθεί, έχει επίσης ενημερωθεί και το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει, δίνεται μία πρώτη τρίμηνη παράταση και με το που λήγει αυτή, δίνεται νέα!
Αν υπάρχει πρόβλημα –πάσης φύσεως- πείτε το ευθέως (εσείς του ΕΟΤ, εννοούμε) να τελειώνουμε…

2 σχόλια:

  1. Η Athens σχολιάζει: "Αντί να κάνει επερωτήσεις η κα Κεφαλογιάννη στη Βουλή θα μπορούσε να σηκώσει το τηλεφωνάκι της και να πάρει τα γραφεία για να μάθει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε!! Να της πούμε εμείς!!
    Η απόλυτη αποσύνθεση παράλληλα με την απόλυτη ξεφτίλα προς την αγορά που διαχειριζόμαστε!!!
    Η κεντρική μια λέει θα μας κλείσει 31 Απρίλιου μια λέει θα μας διώξουν 31 Μάιου μια λέει ο… ουρανός έχει σύννεφα και δεν βλέπουν πότε θα έρθει το κλείσιμο! Νέοι δικηγόροι, με απευθείας ανάθεση από την κεντρική, νέες εκτιμήσεις, νέες προτάσεις: μιας και θα φύγουμε όλοι μαζί, μία θα φύγουν πρώτα οι νεότεροι και μετά οι παλαιότεροι!
    Οι επιτόπιοι πρέπει να συνεχίσουν παρόλα αυτά να εργάζονται!
    Πόλεμος νεύρων και ψυχολογική κατάρρευση. Μερικοί προϊστάμενοι όμως... γουστάρουν ανελέητα να βλέπουν τους εργαζόμενους να τους περιλούζει κρύος ιδρώτας με τη σκέψη ότι αύριο τα μαζεύουν έτσι... γιατί κάποιος έτσι γούσταρε!!
    Φτάνει πια ρε παιδιά πιέστε κι εσείς για να γίνει κάτι επιτέλους !!!
    Έλεοοοοοοος!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H 'Ολγα Κεφαλογιάννη επισημαίνει: "Κατανοώ την αγωνία σας και για αυτό αντιπαρέρχομαι την ειρωνεία του σχολίου σας.
    Τους δεκάδες εργαζόμενους στα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, σαν και εσάς, που μας ζητούν να εξαντλήσουμε την πίεση προς την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το μέλλον των γραφείων και το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων σε αυτά, ακούσαμε.
    Αυτό και πράττουμε!
    Όταν ΡΩΤΑΜΕ τους Υπουργούς δεν ρωτάμε γιατί δεν ξέρουμε ποιά είναι η κατάσταση- αυτή είναι γνωστή.
    Ρωτάμε για να τους φέρουμε ενώπιον των ευθυνών τους.
    Ρωτάμε για να έρθει ένα θέμα στη Βουλή και να αναγκαστεί κάποιος αρμόδιος να δώσει απαντήσεις.
    Ο κοινοβουλετικός έλεγχος είναι μια διαδικασία ελέγχου της κυβέρνησης για τις πράξεις και παραλείψεις της και μια ευκαιρία ανάδειξης θεμάτων που απασχολούν ολόκληρη την κοινωνία ή μέρος αυτής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή