Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ευρώπη: Αεροπορικό "έμφραγμα" λόγω των παν-ευρωπαϊκών κινητοποιήσεων


Στον “χορό” ακυρώσεων, καθυστερήσεων και αλλαγών ώρας εκατοντάδων πτήσεων, “χορεύουν δεκάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι ταξιδιώτες από τα μεσάνυκτα, λόγω των πανευρωπαικών κινητοποιήσεων που γίνονται σήμερα. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν...

...εργαζόμενοι σε όλες τις χώρες του Νότου - Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία κ.λπ.- μεταξύ των οποίων και εργαζόμενοι σε αεροδρόμια και Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.
Ήδη, από χθες, όλες οι μεγάλες εταιρείες προχωρούν σε συνεχείς ανακοινώσεις και ειδοποιήσεις για τη μεταβολή των προγραμμάτων πτήσεών τους, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται σε πτήσεις από και προς την Ισπανία.
Σε πολλές από τις σχετικές αναφορές μάλιστα, ζουμέ και το καινοφανές φαινόμενο, να σχολιάζεται μάλλον θετικά (!) το ενδεχόμενο στην Ελλάδα, οι αντίστοιχες κινητοποιήσεις που μπορεί να επηρεάσουν πτήσεις να είναι διάρκειας λίγων μόλις ωρών...
Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών αεροπορικών εταιρειών, η όλη αναστάτωση στις αερομεταφορές μπορεί να χρειαστεί έως και τρεις μέρες για να ομαλοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου