Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Qatar Airlines: Ως... "από μηχανής θεός", ξεκινάει απευθείας πτήση Αθήνα- Ν. Υόρκη!


Τελικά η “λύτρωση” στο μείζον και φλέγον ζήτημα της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας-ΗΠΑ, έρχεται εξ’ Ανατολών! Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση προ ολίγου της Qatar Airways ότι εντός του 2013, η εταιρεία θα ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις Αθήνα-Ν. Υόρκη! Όπως ανέφερε...

...ο Ακμπάρ Αλ Μπάκερ, επικεφαλής της Qatar Airways σε εκδήλωση για τα οκτώ χρόνια της εταιρείας στην Ελλάδα, οι αερογραμμές του Κατάρ στηρίζουν με την παρουσία τους την Ελλάδα “όχι μόνο σε περιόδους ανάπτυξης, αλλά και εν μέσω κρίσης τονίζοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί σημαντική αγορά για την εταιρεία”, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.
Η Αθήνα αποτελεί κεντρικό σημείο για τους 31 ευρωπαϊκούς προορισμούς της Qatar Airways, ενώ η πτήση Αθήνα-Ντόχα έχει αναδειχθεί σε νούμερο 1 προορισμό ξεπερνώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού αεροδρομίου τον προορισμό της Νέας Υόρκης.


2 σχόλια:

  1. "Χαμός" γίνεται διαδικτυακά και στους αεροπορικούς κύκλους με την εξξαγελία του Μπάκερ! Και το ερώτημα είναι, 787 ή Α380;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά πάσα πιθανότητα 787 γιατί το Α380 έχει κάποιες απαιτήσεις υποδομών που δεν πληρούνται στο Ελ. Βενιζέλος για να είναι συμφέρουσα η χρήση του. Όχι ότι αποκλείεται, ή ότι δεν μπορεί το αεροδρόμιο να το δεχτεί, απλά δεν θα συνέφερε για καθημερινή γραμμή.

      Διαγραφή