Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΕ: Κατ' αρχήν "ναι" για συμμετοχή στην Marketing Greece!


Νέα σημαντική εξέλιξη σήμερα στη διαδικασία σχεδιασμού, σύστασης και λειτουργίας της Marketing Greece, που φέρνει τον τουριστικό κόσμο ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη αυτών των πρώτων στόχων. Στη σημερινή του συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη...

...σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο τοποθετήθηκε ομοφώνως θετικά στην πρόταση του ΣΕΤΕ για συμμετοχή του στο υπό σύσταση σχήμα.
Γ. Τσακίρης
Βεβαίως, η θετική ανταπόκριση συνοδεύεται από τις βασικές προυποθέσεις που θέτει το ΞΕΕ, δηλαδή, οι αρμοδιότητες, οι ρόλοι και τα αντικείμενα της εταιρείας να είναι απολύτως αποσαφηνισμένα και διακριτά σε σχέση με το ΥΠΟΤ και τον ΕΟΤ ούτως ώστε να να μην υπάρχει καμία επικάλυψη, να εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα του εγχειρήματος και υπάρχει καθοριστική συμμετοχή των εμπλεκόμενων μερών - των εταίρων - στη λήψη αποφάσεων για θέματα κομβικής σημασίας και στρατηγικής.
Το δ.σ. του ΞΕΕ εξουσιοδότησε τον πρόεδρό του Γ. Τσακίρη να διαχειριστεί το θέμα των προυποθέσεων συμμετοχής του Επιμελητηρίου στη Marketing Greece και όταν υπάρξουν τα οριστικά δεδομένα να τεθεί το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. προκειμένου να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και να προχωρήσουν η σχετική συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου