Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τουριστική Εκπαίδευση: Σχολή ξενοδοχειακού management και αναβάθμιση προγραμμάτων


Δέσμη σημαντικών παρεμβάσεων για την τουριστική εκπαίδευση που ανακοίνωσαν χθες Ο. Κεφαλογιάννη και Κ. Αρβανιτόπουλος. Ξεχωρίζουμε την ίδρυση τριετούς Διεθνούς Σχολής Ξενοδοχειακού Management, στα πρότυπα πιτυχημένων σχολών του εξωτερικού. Η σχολή θα...

...προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση, σε Έλληνες και ξένους σπουδαστές που προτίθενται να δραστηριοποιηθούν στην ξενοδοχειακή βιομηχανία σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση σε ξενοδοχειακές μονάδες.
Οι σπουδές θα παρέχονται και στην αγγλική γλώσσα, ώστε να προσελκύσουν σπουδαστές από την ευρύτερη Ευρω-Μεσογειακή περιοχή αλλά και από τα Βαλκάνια και τη Ρωσία, με οικονομική συμμετοχή των σπουδαστών αυτών. 
Στους αποφοίτους της σχολής, θα δίνεται η δυνατότητα περαιτέρω φοίτησης στις αντίστοιχες σχολές των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας.
Οι άλλες παρεμβάσεις:
Ενισχύονται τα προγράμματα σπουδών των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
Θα λειτουργήσουν νέα προγράμματα σπουδών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στον τουρισμό σε συνεργασία με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Θα λειτουργήσουν προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης για επαγγελματίες και νέους επιχειρηματίες, όπως επίσης και εργαζόμενους με προτεραιότητα σε θεματικό και εναλλακτικό τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου