Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Βιέννη: Προσπάθεια επιστροφής των Αυστριακών Συνταξιούχων στην Ελλάδα


- Με... outsider το Λουτράκι!

Μπορεί στη χώρα μας οι συνταξιούχοι να εξελίσσονται σε είδος... υπό διωγμόν και εξαφάνιση, στην Ευρώπη, όμως, ακόμα έχουν τα δύο πιο βασικά στοιχεία ενός περιζήτητου ταξιδιώτη-πελάτη τουριστικών προορισμών: Χρόνο και χρήμα. Θετική εξέλιξη από τη Βιέννη, όπου το Γραφείο του ΕΟΤ καταβάλλει προσπάθειες...

...να επιλεγούν ξανά - ύστερα από αρκετά χρόνια - ελληνικοί προορισμοί για την περιζήτητη σε ευρωπαϊκό επίπεδο “εαρινή εκδρομή” του Συνδέσμου Συνταξιούχων Αυστρίας.
Ενδιαφέρον υπάρχει από τη Ρόδο, την Κέρκυρα αλλά και το Λουτράκι, το οποίο έκανε και την έκπληξη, καθώς αντιπροσωπεία του Δήμου Λουτρακίου επισκέφθηκε τη Βιέννη και συνδιοργάνωσε με το Γραφείο δείπνο εργασίας,  όπου έγινε παρουσίαση του προορισμού σε επιλεγμένους εκπροσώπους ειδικευμένων στον τουρισμό τρίτης ηλικίας, τουριστικών Γραφείων και δημοσιογράφους.
Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της Έκθεσης SeniorMesse - η μοναδική στο είδος της στην Ευρώπη έκθεση τρίτης ηλικίας - που διοργανώθηκε για 16η συνεχή χρονιά, το διάστημα 14 – 17 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης 
Η έκθεση, η οποία προσέλκυσε περίπου 80.000 άτομα -  όχι μόνο απο τη Βιέννη αλλά και απο γειτονικές περιοχές - συνδιοργανώνεται απο τον Δήμο Βιέννης και καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών της Τρίτης ηλικίας. 
Εκτός από τουριστικά περίπτερα απο 20 χώρες, λαμβάνουν μέρος, ασφαλιστικές εταιρείες, υγειονομικοί  σταθμοί - όπου προσφέρεται επί τόπου check up, και άλλοι φορείς που ειδικεύονται στην προσφορά υπηρεσιών για συνταξιούχους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου