Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Οριστικό: Κλείνουν 9 παραρτήματα Εξωτερικού, σύντομα οι ανακοινώσεις

Οριστικοποιήθηκαν, μαθαίνουμε, οι αποφάσεις για τα Γραφεία Εξωτερικού και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Μέχρι και υπογραφή από τον... Π. Γερουλάνο έχει πάρει η σχετική απόφαση, η οποία αυτή τη στιγμή...

...βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών προς υπογραφή από τον συναρμόδιο, εν προκειμένω, υφυπουργό Φ. Σαχινίδη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προβλέπεται η κατάργηση εννέα Παραρτημάτων –όχι κεντρικών Γραφείων- του ΕΟΤ με παράλληλη ενεργοποίηση υπέρ τουρισμού και αξιοποίηση των διπλωματικών αρχών της χώρας μας στις εν λόγω αγορές. 
Θα επιλεγούν, δηλαδή, area ή country managers οι οποίοι και θα είναι υπεύθυνοι για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και τις επαφές με την αγορά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα παραρτήματα που θα κλείσουν θα είναι τα τρία της Γερμανίας (Βερολίνο, Μόναχο, Αμβούργο), ένα της Ιταλίας και τα γραφεία-παρατήματα Καναδά, Σανγκάης, Δανίας, Φινλανδίας και Ελβετίας.
Το τραγελαφικό του ζητήματος είναι ότι αυτά ακριβώς είχε εισηγηθεί και η διοίκηση του ΕΟΤ στη μελέτη που είχε παραδώσει στον Π. Γερουλάνο, πριν από σχεδόν έναν χρόνο! 
Τόσος χρόνος χαμένος και τόση αναστάτωση και ταλαιπωρία για όλον αυτόν τον κόσμο!
Νεότερα εντός των επομένων ημερών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου