Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

"Αφήνει" δύο ξενοδοχεία στην Αθήνα γνωστή αλυσίδα

Την αποχώρησή της, μέσω διακοπής της συνεργασίας και μη ανανέωσης των σχετικών μισθώσεων, από τουλάχιστον δύο ξενοδοχεία στην Αθήνα, αποφάσισε μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα!

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ελήφθη στο πλαίσιο του γενικότερου προγράμματος εσωτερικής αναδιοργάνωσης και αναδιάταξης του χαρτοφυλακίου τη το οποίο υλοποιείται εδώ και μερικούς μήνες και δεν είναι παρά η αρχή μιας σειράς τέτοιων κινήσεων που θα υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Από τις συγκεκριμένες μονάδες, η μία βρίσκεται σε περιοχή του κέντρου και άλλη σε προάστιο του παραλιακού άξονα. 
Η αλυσίδα, που διατηρεί εκμισθώσεις και το management και άλλων ξενοδοχείων σε κεντρικές και μη περιοχές της Αθήνας, όπως και σε άλλες πόλεις και προορισμούς της Ελλάδας θεωρεί ότι η τουριστική αγορά της πρωτεύουσας θα αργήσει να βγει από την κρίση ενώ στελέχη της επισημαίνουν ότι ειδικά ορισμένες περιοχές του κέντρου, λόγω των συνθηκών που επικρατούν, είναι απαγορευτικές πλέον για ξενοδοχεία.
Σύμφωνα με ξενοδόχους της Αθήνας, τέτοιου είδους κινήσεις θα αποτελούν πια σύνηθες φαινόμενο φέτος, καθώς η κρίση του προορισμού είναι βαθιά και πολλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν από καιρού ξεπεράσει τις επιχειρηματικές και λειτουργικές αντοχές τους.
Από την άλλη πλευρά, δεν είναι οριστικό ότι τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία θα τεθούν και εκτός αγοράς εντελώς, καθώς θα αναζητηθεί επενδυτικό ενδιαφέρον από τις ιδιοκτησίες τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου