Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Διαβάσαμε (Να τα λέει και εκεί που πρέπει...)

«Κατά την έξοδό του ο κ. Γερουλάνος αναφερόμενος στη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημείωσε πως η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα προέλθει κυρίως από τον Τουρισμό» έγραφε η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΤ.


Ουάου! Είναι ίσως η πρώτη φορά που, μιλώντας σε γεγονός μη τουριστικού χαρακτήρα και ενδιαφέροντος, προτάσσει εκδήλως και σθεναρώς τον Τουρισμό και τη σημασία του για το έθνος έναντι του Πολιτισμού ή άλλων τομέων. 
Πλειστάκις, τους τελευταίους μήνες, είχε αντιπαραβάλει τις... ιχθυοκαλλιέργειες, ως άλλο κλάδο προτεραιότητας για την εθνική οικονομία. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, θυμηθείτε εδώ και εδώ (διότι μπορεί, όπως λένε, τα χρυσόψαρα να μην έχουν καλή μνήμη, αλλά εμείς οι... ψάρακες έχουμε)
Ωστόσο, το να (λέει ότι) το είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτό είναι εύκολο. Στους συναδέλφους του και στον φίλο του τον πρωθυπουργό, μπορεί να το λέει κάθε πρωί, όπως του είπε και ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ χθες και να απαιτεί και να πιέζει για μεγαλύτερη βαρύτητα στον τομέα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου