Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Λέτε; Να ετοιμάζει ο Π. Γερουλάνος "έκθεσή" του στην κρίση του λαού;

Κάτι παλαιές «καραβάνες» που συναναστρεφόμαστε κατά καιρούς στο lobby μας, μας διαμηνύουν ότι ψυχανεμίζονται μία «ασυνήθη» μεταβολή στην πολιτική παρουσία, τις τελευταίες μέρες, του Π. Γερουλάνου.

Η φαινομενικά αιχμηρή «παραίνεση» του Ν. Αγγελόπουλου στην εκδήλωση του ΣΕΤΕ ως προς τον ρόλο του στον κυβερνητικό σχεδιασμό (κάποιοι συνεργάτες του θεώρησαν τα σχόλια που γράφτηκαν ειρωνικά ή περιπαικτικά αλλά τόσο καταλαβαίνουν...), η αποκλειστική αναφορά του στον Τουρισμό, με ιδιαίτερη έμφαση στην αναπτυξιακή του βαρύτητα μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ο οποίος, όπως ανέφερε, όμως, ενδιαφέρθηκε περισσότερο για το νομοσχέδιο για τον... κινηματογράφο) και η συνάντηση του με τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής, πάλι με έμφαση στα θέματα Τουρισμού.
Ειδικά ως προς την τελευταία, εντύπωση ακόμα και σε εμάς, έκανε η ανεξήγητα σημαντική προβολή της οποίας έτυχε σε ορισμένα από τα μεγάλα κατεστημένα media του «συστήματος», προβολή που δεν δικαιολογείται επ’ ουδενί από την ειδησεογραφική της βαρύτητα.
«Λέτε, όντως, να οδεύουμε για εκλογές;» ρωτήσαμε.
«Λέτε, όντως, όπως ανέφεραν κάποια σενάρια περίπου προ μηνός, να ετοιμάζεται να κατέβει στην πολιτική αρένα για βουλευτής ο Παύλος;» μας ρώτησαν αυτοί.
Μπααα! Λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου