Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νέο "μπαράζ" με στόχο Αρη και μία μεγάλη "βεντέτα" γεννιέται...


Δύο μεγάλα “μέτωπα” σχετιζόμενα με πρόσωπα του Τουρισμού ή με πρόσωπα που πέρασαν από τον Τουρισμό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όπως δείχνουν τα πράγματα εδώ και λίγες μέρες. Το ένα…

…έχει επίκεντρο και “στόχο” τον Αρη Σπηλιωτόπουλο για τις μέρες του στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. 
Ηδη, μετά τη διαρροή του πορίσματος για τα φιλοφρονητικά δώρα και τις δημόσιες σχέσεις του ΕΟΤ, σε ορισμένα δημοσιογραφικά γραφεία άρχισαν να κυκλοφορούν και διάφορα άλλα στοιχεία, όπως επιστολές ταξιδιωτικών γραφείων, τιμολόγια και αποδείξεις από ταξίδια και αγορές στον ΕΟΤ, τα οποία και αναμένεται να (ξανα) εμφανιστούν σε δημοσιεύματα αυτές τις μέρες, αρχής γενομένης από Κυριακάτικα φύλλα.
Ως προς αυτήν τη νέα επίθεση, κάποιοι βλέπουν “εσωτερικό θέμα”, δηλαδή πυρά κατά του Αρη από Νεοδημοκρατικό κέντρο και άλλοι φθάνουν στο σημείο να βλέπουν ακόμα και διακομματική “ανίερη συμμαχία”!
Το άλλο μέτωπο, είναι η σαφής στοχοποίηση του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη και η νέα σφοδρή επίθεση στη Μάρι Δασκαλαντωνάκη προσωπικά, από μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα.
Τα... “σκάγια” παίρνουν και τον σύζυγο και υπουργό Νίκο Σηφουνάκη σε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων και σχολίων που ξεκίνησαν μετά το θέμα που προέκυψε με το ρεβεγιόν του Θ. Πάγκαλου και προβλέπεται ότι θα ενταθούν αύριο και την επόμενη εβδομάδα...
Εν αναμονή των κυριακάτικων εφημερίδων για τη συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου