Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Εδω Τα (καλά) Ακίνητα...

Πολλά γράφονται και ακούγονται για την έκταση του Ελληνικού και τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται εκεί και πως θα αξιοποιηθούν και από ποιούς. Φαίνεται, όμως, ότι...

...τουλάχιστον σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, όσοι κάνουν σχέδια για τον Ελληνικό αυτή τη στιγμή τα οποία δεν περιλαμβάνουν την ΕΤΑ και τον... Χ. Παμπούκη, μάλλον θα μείνουν με αυτά τα σχέδια στο χέρι.
'Οπως μας λένε οι πηγές μας, η σύσταση της “Ελληνικό Α.Ε.” που προβλέπεται από διάταξη του σε διαβούλευση και υπό κατάθεση φορολογικού νομοσχεδίου, έχει μία λεπτομέρεια καθοριστικής σημασίας: η νέα εταιρεία θα λειτουργεί ουσιαστικά ως θυγατρική της ΕΤΑ, η οποία, ως γνωστόν, απορροφά και την “Ολυμπιακά Ακίνητα”. 
Το σχέδιο, επομένως, είναι ότι η ΕΤΑ θα καταστεί ο “πόλος” διαχείρισης της αξιοποίησης της έκτασης, των ακινήτων και των εγκαταστάσεων τόσο του Ελληνικού όσο και των ολυμπιακών ακινήτων.
Και θα τελεί υπό την εποπτεία του Χ. Παμπούκη. Αυτό, θεσμικά, δεν γνωρίζουμε πως θα “διατυπωθεί”, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο υπουργός Επικρατείας θα έχει τον κύριο λόγο σε όλη αυτήν την υπόθεση.
Για να δούμε, θα επιβεβαιωθούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου