Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

“Θεαματικός” από άποψη τουριστικής κίνησης ο Απρίλιος στην Κύπρο


Πολιτικές και... στατιστικές συγκυρίες προκαλούν υψηλά διψήφια ποσοστά αύξησης της κίνησης σε προορισμούς όπως η Κύπρος και η Ελλάδα. Η αναταραχή στο τόξο Β. Αφρικής -Μ. Ανατολής που έχει...

...διαμορφώσει ένα ισχυρό ρεύμα ζήτησης προς τους εναπομείναντες “ασφαλείς” προορισμούς, από τη μία πλευρά και η κάθετη πτώση της τουριστικής κίνησης που άρχισε λόγω ηφαιστειακής στάχτης τον Απρίλιο του 2010 από την άλλη, παράγουν ένα δυνατό “στατιστικό μίγμα” με εντυπωσιακά ποσοστά αύξησης.
Στην Κύπρο, η αύξηση των αφίξεων τουριστών του Απριλίου δείχνουν αύξηση 43%, ενώ στο διάστημα του τετραμήνου Ιανουαρίου- Απριλίου, που είναι πιο αντιπροσωπευτικό, η αύξηση φθάνει στο 17,6%.
Πολύ μεγάλη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν η αύξηση από τη Ρωσία, 61,3% και εντυπωσιακή αύξηση 25%-26% καταγράφεται από τη Γερμανία. 
Διψήφιο ποσοστό αύξησης και μάλιστα χωρίς το “1” ως πρώτο ψηφίο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα και για την Ελλάδα, τον Απρίλιο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου