Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Lufthansa: Καθεστώς μίας αποσκευής από Ιούνιο...


Αλλάζει από 1η Ιουνίου το καθεστώς αποσκεών σε όλες τις θέσεις των πτήσεών της η Lufthansa, υιοθετώντας το σύστημα της μίας αποσκευής, με αύξηση , παράλληλα, των επιτρεπόμενων κιλών ανά επιβάτη. Όπως...

...αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, οι νέοι κανονισμοί θα ισχύουν για τους επιβάτες ειδικά των πτήσεων εντός Ευρώπης και των πτήσεων μακρινών διαδρομών προς την Ασία, τη Μέση Ανατολή και ορισμένες χώρες της Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής.  Ωστόσο, για εισιτήρια που αγοράστηκαν πριν την 1η Ιουνίου, ισχύουν οι προηγούμενοι κανονισμοί μεταφοράς αποσκευών.
Με το καθεστώς της μίας αποσκευής, οι επιβάτες έχουν δικαίωμα να μεταφέρουν έναν συγκεκριμένο αριθμό αποσκευών χωρίς χρέωση, ανάλογα με την κατηγορία της θέσης τους. Παράλληλα ισχύουν περιορισμοί ως προς το βάρος των αποσκευών και αξιολογούνται σύμφωνα με την Οικονομική, τη Business ή την Πρώτη Θέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι επιβάτες θα έχουν σημαντικά μεγαλύτερο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών από ότι ίσχυε σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς βάρους. Το επιτρεπόμενο όριο δωρεάν αποσκευών για ταξιδιώτες της Οικονομικής Θέσης, για παράδειγμα, αυξήθηκε από 20 σε 23 κιλά. Στην Business Class, οι επιβάτες μπορούν να δηλώνουν κατά το check in δύο τεμάχια αποσκευών – στην First Class τρία τεμάχια –βάρους έως και 32 κιλά το καθένα. Στο μέλλον, σύμφωνα με τους νέους τυποποιημένους κανονισμούς αποσκευών, το επιτρεπόμενο όριο δωρεάν αποσκευών ανά επιβάτη θα είναι ως εξής:
• Οικονομική Θέση: 1 αποσκευή βάρους μέχρι 23 κιλά (Προηγ. καθεστώς: συνο-λικό βάρος 20 κιλά, ανεξαρτήτως αριθμού τεμαχίων)
• Business Class: 2 αποσκευές βάρους μέχρι 32 κιλά έκαστη (π.χ. μέγιστο βάρος 64 κιλά. (προηγ. καθεστώς: συνολικό βάρος 30 κιλά, ανεξαρτήτως αριθμού τεμαχίων)
• First Class: 3 αποσκευές, 32 κιλά εκάστη, π.χ. μέγιστο βάρος 96 κιλά. (προηγ. καθεστώς: συνολικό βάρος 40 κιλά, ανεξαρτήτως αριθμού τεμαχίων).
Περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου