Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κέρκυρα: Υψηλό κόστος για τις συμφωνίες με τις εταιρίες... χαμηλού κόστους


Επίπονη προσπάθεια να κλείσουν συμφωνίες με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους για την πραγματοποίηση πτήσεων και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου...

...καταβάλλουν τουριστικοί παράγοντες και φορείς της Κέρκυρας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, συζητήσεις έχουν γίνει με την easyjet και την monarch, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό ή και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, η easyjet έχει ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση από μία βάση κόστους γύρω στις 120.000 Ευρώ, ποσό που βρίσκεται σε αρκετά μεγάλη απόσταση από τα ποσά που μπορούν να συγκεντρωθούν αυτή την στιγμή.
Ωστόσο η συσταση φορέα Τουρισμού στον Δήμο, που προωθείται αυτό το διάστημα, εκτιμάται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σχήμα ικανό να συγκεντρώσει ένα κονδύλι μικρότερο από το απαιτούμενο μεν, αλλά αρκετά ελκυστικό προκειμένου να το αποδεχθεί ηεταιρία και να κλείσει η συμφωνία.
Από την άλλη πλευρά, η monarch, βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης μελέτης για την περίπτωση της Κέρκυρας, προκειμένου να στοιχειοθετήσει τις απαιτήσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου