Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Συνεδριακό Φαλήρου: Η νέα παράταση έχει και νέο... παρασκήνιο

Η πρώτη μας αντίδραση μόλις πληροφορηθήκαμε ότι δίνεται και νέα παράταση μέχρι τις 4 Ιουλίου στον διαγωνισμό για το Τάε Κβο Ντο, ήταν, ομολογουμένως, αρνητική έως και άσχημη. Και ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε τα «γαλλικά»! Ωστόσο…

…γιατί όσοι μας παρακολουθείτε, έχετε καταλάβει ότι, πάντα, όταν μας «τρώει» κάτι, το ψάχνουμε και ας «βράζουμε», βρεθήκαμε ενώπιον ορισμένων πληροφοριών εξαιρετικού ενδιαφέροντος!
Διότι μπορεί μεν η πολιτική ηγεσία να εφηύρε «πολιτικό επιχείρημα» ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον λόγω της κρίσης και της κατάσταση στην Αθήνα και άλλα τινά παρεμφερή – παραδεχόμενη δηλαδή ότι το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον είναι εξαθλιωμένο…- αλλά μεταξύ μας, αυτά, είναι περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση και για πολιτικά ακροατήρια παρά για την αγορά.
Η νέα παράταση λοιπόν, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες, φαίνεται ότι «κρύβει» περισσότερα από μία ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον αυτή η ιστορία.
Όπως μαθαίνουμε, βρίσκεται σε εξέλιξη μία «ριζοσπαστική» ή και ρηξικέλευθη πρωτοβουλία κινητοποίησης μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Αθήνας προκειμένου, συνεργαζόμενες και συνασπιζόμενες, να διερευνήσουν πιο σοβαρά και «ζεστά» το ζήτημα.
Νεότερα και περισσότερα, προσεχώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου