Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ακυρώνει κρουαζιέρες και η NCL για την Αν. Μεσόγειο


Άλλη μία μεγάλη εταιρία κρουαζιερών μετά την Costa Cruises και την Royal Caribbean, η Norwegian Cruise Line, προχωρεί στην ακύρωση προγραμματισμένων δρομολογίων τη χειμερινή περίοδο στην Ανατολική Μεσόγειο, επικαλούμενη…

…την «πολιτική αστάθεια», ή για την ακρίβεια, την έλλειψη ζήτησης και κρατήσεων λόγω της πολιτικής αστάθειας στην περιοχή. 
Σύμφωνα με στελέχη της εταιρίας, οι περίπου 15 κρουαζιέρες «Eastern Mediterranean & Holy Land» που θα πραγματοποιούσε το πλοίο Norwegian Jade από τον ερχόμενο Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2012, με προσεγγίσεις σε λιμάνια στην Ελλάδα, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Τουρκία, ακυρώθηκαν και το πλοίο θα ξεκινήσει άλλο πρόγραμμα, από τις 8 Δεκεμβρίου με λιμένα εκκίνησης τη Βαρκελώνη. 
Για τους  επιβάτες που είχαν κάνει κρατήσεις για αυτές τις κρουαζιέρες, τους προσφέρονται εναλλακτικά θέσεις στα δρομολόγια που θα γίνονται πριν τις 16 Νοεμβρίου ή στα ίδια δρομολόγια που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου