Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Εδώ είμαστε! Απλά προσπαθούμε να συνέλθουμε από τη διεθνή... σφαλιάρα της blogger!!!


Ελπίζουμε αυτό να βρει το δρόμο του προς όλους εσάς που απορείτε τι έχει συμβεί σήμερα. Το ίδιο και εμείς. Η blogger, διεθνώς, έχει τρελάνει πολύ κόσμο σήμερα και ειδικά όσους αφενός μεν αρχίζουν να ποστάρουν νωρίς το πρωί, αφετέρου δε, όσους επιχείρησαν να προστατεύσουν τα url τους όταν διαπίστωσαν ότι, ξαφνικά, προσφέρονται προς... κατοχύρωση από τρίτους!

Αν μπει κανείς στο help forum της blogger και δει τα απελπισμένα και απεγνωσμένα μηνύματα bloggers από όλο τον κόσμο, θα καταλάβει τι εννοούμε! 'Ηταν δε πασιφανές ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν από τις 11:30 ώρα Ελλάδας έως και τις 13:40 "νέκρωσαν" ξανά όλα τα blogs με διευθυνση blogspot.com παγκοσμίως!
Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ!!!
Είτε από αυτή τη διεύθυνση, είτε από άλλη που έχουμε, ήδη εξασφαλίσει, είτε χωρίς τα αρχεία μας, είτε με κάποιες διαφορές στο lay out, είμαστε εδώ!
Και τι να πούμε για τα εκατοντάδες τηλέφωνα και email που μας στείλατε για το τι συνέβη και συμβαίνει;
Μας αφήσατε άφωνους και συγκινημένους, γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλο να βλέπεις τους μετρητές να καταγράφουν επισκέψεις και άλλο να ακούς ανθρώπους, ζωντανά, να σε ρωτούν "τι γίνεται;".
Πραγματικά ευχαριστούμε που μας δώσατε να καταλάβουμε πόσο  σημαντικοί έχουμε γίνει για ορισμένους από εσάς αλλά και πόσο κάποιοι άλλοι μας έχετε συνηθίσει...
Ειλικρινά, μας
Αυτή η ανάρτηση είναι εντελώς πειραματική, απλά μόλις αποκτήσαμε τη δυνατότητα να την κάνουμε και αν μέχρι αύριο το πρωί δεν τα καταφέρουμε να επαναφέρουμε ολόκληρο το σύστημα, όπως το ξέρατε και το είχατε συνηθίσει, θα συνεχίσουμε από μηδενική βάση.
Για αυτό και η στήλη δεξιά έχει πολλά κενά, το rss θα χρειαστεί μία  δυο μέρες για να το επανεκκινήσουμε και άλλα τέτοια παρεμφερή. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο θα  έχουμε βρει λύσεις.
Τα αρχεία μας πάντως δεν έχουν χαθεί, τα βλέπουμε, απλά δεν μπορούμε να επαναφέρουμε στην ενέργεια το προηγούμενο αρχείο με τη νέα κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου