Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Προ του Άθω:Οι Σουηδοί θα μαγειρεύουν... Αγιορείτικα


Τρεις μαγειρικές συνταγές από την περιοχή του Άθω θα συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα της εταιρίας Fontana Food (www.fontana.se), η οποία εδρεύει στη Σουηδία και εισάγει ελληνικά και κυπριακά προϊόντα σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία.

Οι συνταγές κινηματογραφήθηκαν και φωτογραφήθηκαν, ώστε επιπρόσθετα να προβληθούν από βιβλίο ελληνικής μαγειρικής (στη σουηδική γλώσσα) που θα εκδώσει η ιδιοκτήτρια της εταιρίας, M. Παπαδοπούλου.
Η προετοιμασία των πιάτων συνοδεύθηκε από λήψη πλάνων φυσικών τοπίων, τα οποία θα συνοδεύουν κάθε προβολή, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και άλλες πληροφορίες, όπως π.χ. δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή στους τουρίστες, προσφορές τιμών από καταλύματα, προσφορές προϊόντων, κλπ.
Η πρώτη αυτή προσέγγιση θα συνοδευτεί από πολλές πρωτοβουλίες προβολής, οι οποίες σχεδιάζονται για το 2012 και σχετίζονται με τη συγκεκριμένη επίσκεψη. 
Ήδη, η ομάδα θα επισκεφθεί ξανά την περιοχή, εστιάζοντας στη μοναστηριακή γαστρονομία και στα αγιορείτικα προϊόντα, ενώ θα οργανωθούν επί μέρους επισκέψεις δημοσιογράφων, οι οποίοι θα καλύψουν δραστηριότητες του επόμενου Mount Athos Area Gourmet για λογαριασμό της Fontana Food (15.5.12 – 15.6.12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου