Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Της Ημέρας (Υπέρ Ν. Δασκαλαντωνάκη, η απόφαση...)


Αγαπητό μου lobby,
αφορμής δοθείσης, από την προηγούμενη ανάρτηση: Μολονότι το ζήτημα της εσωτερικής διαμάχης στην οικογένεια Δασκαλαντωνάκη έχει προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις, θόρυβο αλλά και αναταραχή, εν κατακλείδι, παραμένει μία υπόθεσις οικογενειακή και ως εκ τούτου, απαιτεί λεπτότητα και προσοχή. Με ταύτα εις νουν, απλώς ενημερώνω ότι...

...μόλις προ ημερών υπήρξε και η από καιρού αναμενόμενη δικαστική εξέλιξις καθοριστικής σημασίας: με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου, ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης είναι ο αποκλειστικός κύριος όλων των μετοχών, όλων των εταιρειών του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη.  
Όπως ετέθη επιμόνως υπόψιν μου - αλλά όπως και επισημάνθη, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων, σε μερίδα του τοπικού τύπου - όταν αναφέρονται όλες οι εταιρείες, εννοούνται ΟΛΕΣ οι εταιρείες. Και η "Χάρισμα” και η "Αγροτική Παραγωγική Ελλάδος", ιδιοκτήτρια της "Φάρμα" και των βιολογικών καλλιεργειών.
Η υπόθεσις, τώρα, κατά πάσα πιθανότητα οδεύει προς το Εφετείο Χανίων. Δολιχοδρομεί, επομένως, καθώς, βάσει της δικαστικής καθημερινότητος, η εκδίκασις τοποθετείται σε ορίζοντα διετίας.
Το ιδιαιτέρως ενδιαφέρον, πάντως, όπως επληροφορήθην, είναι ότι ουδείς εφάνη να επιχαίρει ιδιαιτέρως της απόφασης στην πλευρά των δικαιωθέντων. 
Προσωπική μου εκτίμησις είναι ότι το τίμημα της υπόθεσης αυτής στους πρωταγωνιστές της, τελικώς, είναι πολυπλεύρως βαρύτερον και βαθύτερον του φαινόμενου και κοινωνικώς σχολιαζόμενου...
Ολοψύχως ταγμένος
george

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου