Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Επί προσωπικού, συγγνώμη για την καθυστέρηση


Απλά, ταπεινά και ειλικρινά συγγνώμη που σας αφήσαμε σήμερα λίγο μόνους σας, όλη μέρα, με τόσα να συμβαίνουν και να γίνονται, αλλά και εμείς είχαμε σήμερα κάτι υποχρεώσεις πηγάζουσες από το εργασιακό παρελθόν του διαχειριστή μας, κάτι θλιβερά κατάλοιπα που έπρεπε να...

...να ακολουθήσουμε κάνοντας το καθήκον μας, μήπως και επωφεληθούν ορισμένοι ατυχείς και ταλαιπωρούμενοι επί χρόνια συνάδελφοι.
Ξέρετε, στα media και μεταξύ των πάλαι ποτέ τρανών και λιγότερο τρανών εκδοτών και λοιπών επίδοξων τρανών περί των media επιχειρηματιών, επικρατεί μεγάλη κρίση αλλά και μεγάλη “ομερτά”, με αποτέλεσμα να βιώνουμε μία πρωτοφανή και ιδιαίτερη κατάσταση που απλά θέτει σε δοκιμασία τους πραγματικούς πυλώνες αυτής της κατεστημένης κατάστασης που δεν είναι άλλοι από τους απλούς δημοσιογράφους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και να κερδίζουν ένα τίμιο, σκληρό και δύσκολο μεροκάματο.
Και που αυτές τις μέρες, ζουν πραγματικά δύσκολες μέρες και ώρες και που εξωθούνται σε ταπεινωτικούς συμβιβασμούς και σε εκβιαστικά διλήμματα...
Επιστρέφουμε στη ροή μας εντός ολίγου. 

2 σχόλια: