Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ε. Γιαννακόπουλος: Γνώριμος από τα παλιά ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων

- Εχουμε αρχίσει να ξεχνάμε και τι αποκαλύπτουμε κατά καιρούς...

Κατά πλειοψηφία και με τη θετική ψήφο μόνον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ορίστηκε τελικά πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) ο Ευγένιος Γιαννακόπουλος, παλιός γνώριμος του τουρισμού, αφού είχε διατελέσει γ.γ. του ΕΟΤ επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου...  
...στο τότε Ανάπτυξης και πρόεδρος του Οργανισμού επί... διαδόχου Ν. Χριστοδουλάκη και αφού, τον Σεπτέμβριο, είχε «παίξει» και ένα άλλο σενάριο να αναλάβει άλλη θέση στο σύστημα επιρροής Βενιζέλου. Φυσικά, επειδή και εμείς καμιά φορά ξεχνάμε οι ίδιοι τις πληροφορίες που αποκαλύπτουμε, να σας θυμίσουμε ότι αναφερθήκαμε στον σύντροφο Ευγένιο στις… 31 Αυγούστου (!)  όταν τον πετύχαμε σε συνάντηση με έτερο γνωστό πρόσωπο και με αφορμή αυτό μάθαμε τι παιζόταν τότε.
Τελικά αντί του «κλήρου», δηλαδή των ακινήτων του έκατσε το… «τζακ ποτ», όπως το θέταμε τότε, όσο πιο κομψά και διακριτικά μπορούσαμε.
Σήμερα, πάντως, ενώπιον της επιτροπής έδωσε και αρκετά άλλα στοιχεία για το αντικείμενο που πρόκειται να αναλάβει, δείχνοντας αρκετά ενημερωμένος. Ένα καλό ρεπορτάζ, εδώ .
Τον παρακολουθούμε τον σύντροφο Ευγένιο – έχουμε δεσμούς από παλιά, άλλωστε – και θα μεταφέρουμε συχνά νέα του ή νέα… για τον ίδιο.
Καλή επιτυχία, πάντως..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου