Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Dolphin Capital: Προς αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 23,8 εκατ. Ευρώ


Σε αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους περίπου 24 εκατ. ευρώ (20 εκατ. Λίρες) προχωρεί το αμέσως επόμενο διάστημα η Dolphin Capital Investors, σύμφωνα με σχετική ειδοποίηση της εταιρείας που...

...έγινε τη Δευτέρα στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.
Η Dolphin Capital Investors θα προχωρήσει στην έκδοση των νέων μετοχών ύστερα από έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 29 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της στη Λευκωσία και κατά τη διάρκεια της οποίας ζητείται η έγκριση της έκδοσης, σε τιμή μετοχής πιθανότατα χαμηλότερη της καθαρής αξίας της μετοχής εκείνο το διάστημα.
Ο ακριβής αριθμός των νέων μετοχών θα προσδιοριστεί βάσει της ισοτιμίας Ευρώ-Στερλίνας της 22ας Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η αύξηση κεφαλαίου γίνεται για την κάλυψη κεφαλαιακών αναγκών και τα κόστη των σε φάση υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων της Dolphin Capital καθώς και για την “περαιτέρω ενίσχυση της ισχυρής οικονομικής θέσης της εταιρείας, σε μία περίοδο ευρύτερης οικονομικής αβεβαιότητας και ενώ σημειώνει πρόοδο στην ολοκλήρωση των επενδυτικών της σχεδίων”.
Οπως επισημαίνεται, ήδη, υπάρχουν δεσμεύσεις ορισμένων μετόχων της Dolphin Capital για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 8,5 εκατ. ευρώ. 
Θυμίζουμε ότι η εταιρεία σχεδιάζει ή υλοποιεί επενδύσεις αξιοποίησης εκτάσεων και ανάπτυξης τουριστικών θερέτρων σε Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία, Τουρκία, Δομινικανή Δημοκρατία και Παναμά.
Στην Ελλάδα, το πρώτο μεγάλο project της εταιρείας το Aman Resort στο Πόρτο Χέλι, πρόκειται να λειτουργήσει το 2012. Είχαμε κάνει εκτενή αναφορά, εδώ .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου