Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Minoan Group: Απευθείας πτήσεις της Sunwing airlines Τορόντο-Γλασκώβη


Aπευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Γλασκώβης και Τορόντο με πτήσεις της εταιρείας Sunwing Airlines, για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο του 2012 ανακοίνωσε σήμερα ο Όμιλος Minoan Group. Προς το παρόν έχουν δρομολογηθεί δύο πτήσεις την εβδομάδα, ενώ εξετάζεται...
 
...η δυνατότητα επέκτασης του δικτύου με περισσότερες πτήσεις καθώς και με απευθείας πτήσεις στο Βανκούβερ και σε μεταγενέστερο στάδιο και σε άλλους σημαντικούς προορισμούς όπως το Halifax και το St. John’s του Καναδά.
Η πτήση θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο Γλασκώβης στις 12:50 τοπική ώρα κάθε Πέμπτη και Κυριακή με ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο Pearson του Τορόντο στις 15:25. Αντίστοιχα, η αναχώρηση θα γίνεται από το αεροδρόμιο του Τορόντο Pearson στις 23:00 κάθε Τετάρτη και Σάββατο, με ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης στις 10:50 της επομένης μέρας.
Όλες οι πτήσεις της Sunwing Airlines - την οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη Μ. Βρετανία η Minoan Group - πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Boeing  767 – 300 ER χωρητικότητας 300 επιβατών, προσφέροντας την υπηρεσία Elite με δωρεάν μεταφορά αποσκευών βάρους 25 κιλών και άνω, ποτήρι σαμπάνιας κατά την είσοδο, ζεστή πετσέτα, επιλογή ζεστού φαγητού, επιδόρπιο, σνάκ, μη αλκοολούχα ποτά, δωρεάν ακουστικά και ταινίες.  
Ο Όμιλος Minoan Group Plc έχει ολοκληρώσει τo πρώτο σημαντικό δίκτυο ταξιδιωτικών επιχειρήσεων στη Σκωτία. Τους τελευταίους επτά μήνες ο Όμιλος Minoan Group Plc έχει εξαγοράσει το King World Travel, το John Semple Travel και το 19% του Stewart Travel, έχοντας ταυτόχρονα αναλάβει και τη διοίκηση του, με συμφωνίες αξίας περίπου 4,6 εκατομμυρίων Ευρώ. 
Επιπρόσθετα έχει αναλάβει την εκπροσώπηση στην Σκωτία της εταιρείας πώλησης πακέτων κρουαζιέρας Cruise118.com, μέλους της Αμερικάνικης Cruise.com. Ο Όμιλος υπολογίζει για την τρέχουσα χρήση κύκλο εργασιών ύψους 55 εκ Ευρώ. Το δίκτυο πελατών του Ομίλου διαθέτει περισσότερους από 100.000 ενεργούς πελάτες και εξυπηρετείται από 11 γραφεία στη Σκωτία που απασχολούν πάνω από 135 εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου