Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ακίνητα ΕΟΤ: Στην Κεφαλονιά "φωνάζουν" για όσα... δεν μεταβιβάζονται!


“Χαμός” με τα ακίνητα που μεταβιβάζονται από ΕΟΤ/ΕΤΑ στις Περιφέρειες δεν γίνεται μόνον στα Δωδεκάνησα, αλλά και στην Κεφαλονιά, μας ενημερώνουν αρμοδίως φίλιες ενημερωτικές δυνάμεις της περιοχής. Μόνο που εκεί, λέει, δεν γίνεται μόνον φασαρία για τα ακινητα που μεταβιβάζονται...

...στην Περιφέρεια αλλά κυρίως για τα ακίνητα που ΔΕΝ μεταβιβάζονται και παραμένουν σε κυριότητα ΕΟΤ και σε διαχείριση της ΕΤΑ (ή ΕΤΑΔ, όπως είναι στο εξής)! 
Εκεί, δηλαδή, είναι ελαφρως ανάποδα τα ζητήματα... 
Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr είναι έξι ακίνητα για τα οποία δεν έχει προωθηθεί ποτέ κάποιο ιδιαιτερο πρόγραμμα αξιοποιήσης.
Γενικά, πάντως, όπως είχαμε επισημάνει την περασμένη Τρίτη, η υπό προώθηση διάταξη έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ Δήμων και Περιφερειών αλλά και μεταξύ Δήμων.
Προφανώς, όμως, λόγω... ειδικού πολιτικού ενδιαφέροντος, υπουργικού και υφυπουργικού, οι αντιδράσεις στις δύο συγκεκριμένες περιοχές προσλαμβάνουν διαστάσεις μεγαλύτερες του δέοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου