Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Διαμαντοπούλου- Νικητιάδης: Γιατί... λογαριάζουν χωρίς τους ξενοδόχους;


*

Έκπληξη αλλά και έντονη ενόχληση ανιχνεύουμε σε ξενοδοχειακούς φορείς  προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αλλά και για τη γενικότερη στάση του υφυπουργού Νικητιάδη, για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα των σχολικών εκδρομών...

...αγνοώντας παντελώς τον ξενοδοχειακό κόσμο!
Ιδίως δε την πρωτοβουλία και συγκροτημένη πρόταση της ΠΟΞ, την οποία υποστηρίζει και το ΞΕΕ, για την ενίσχυση των ορεινών και ημιορεινών προορισμών οι οποίοι βιώνουν μεγάλη κρίση φέτος, μέσω της δημιουργίας μίας εβδομάδας “σχολικής ανάπαυλας”, την εβδομάδα της Καθαράς Δευτέρας, σε συνδυασμό με την προσφορά ειδικών τιμών από την πλευρά των ξενοδοχείων.
Από ό,τι μάθαμε, μάλιστα, πέραν της επίσημης υποβολής της πρότασης από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έγιναν και αρκετές συναντήσεις το τελευταίο διάστημα με την υφυπουργό Ε. Χριστοφιλοπούλου, με αντικείμενο αρκιβώς αυτήν την πρόταση.
Στη σχετική “πανηγυρική” συνάντηση προχθές, όμως, ενώ ειπώθηκαν πολλά και διάφορα, σε μεγάλη έκταση και λεπτομέρειες, δεν αναφέρθηκε πουθενά ούτε η πρόταση των ξενοδοχειακών φορέων ούτε η εκφρασθείσα πρόθεσή τους να συμβάλουν και αυτοί στην όλη προσπάθεια, ούτε καν ζητήθηκε η συνεισφορά ή συστράτευσή τους!
Γιατί και προς τι τέτοιος "αποκλεισμός";
Αν κρίνουμε βεβαίως από το γεγονός ότι δύο φορές ξεκίνησε να πει “εκδρομές” η κα Διαμαντοπούλου αλλά της βγήκε “εκλογές”, μάλλον είχε άλλα στο μυαλό της...

* Η φωτό από το traveldailynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου