Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ω, μα τι Χριστούγεννα και αυτά...


Ε, δεν αντέξαμε να μην καταγράψουμε δύο-τρία ιστορικά γεγονότα. Μετά την ανακήρυξη του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ μεταξύ των... “ηρώων” του 2011 - έχασε, λέει, η Daily Telegraph τη δουλειά του ο έρμος λόγω δημοψηφίσματος - είχαμε και νέα διάκριση: Η κρουσταλλοβράχιονη και ροδοδακτυλάτη Εύα Καϊλή...

...συγκαταλέγεται μεταξύ των γυναικών της χρονιάς από το Spiegel, αυτή επειδή έθεσε θέμα δημοψηφίσματος! 
Μετά διαβάσαμε για το εξαιρέτου κρυάδος “χιούμορ” του chairman του Invest in Greece, αξιοτίμου κ. Α. Συγγρού, εδώ, ο οποίος, προφανώς τονωμένος από την φανταστική (κυριολεκτικώς) επιτυχία του έργου του, αισθάνεται την άνεση να κάνει και αστειάκια σε διεθνές ακροατήριο και αφού μας έπιασε κάτι σαν... οργισμένος παγετός - υπάρχει τίποτα τέτοιο, στη ψυχολογία, άραγε;- μετά πέσαμε στο ΣΚΑΪ και ζεσταθήκαμε κάπως διαπιστώνοντας ότι αποφάσισε να ανεβάσει λίγο την είδηση - το μοναδικό από τα μεγάλα media της χώρας, τρομάρα μας - για τη μήνυση στους οκτώ υπουργούς που υπέγραψαν την ΚΥΑ για τις ιχθυοκαλλιέργειες.
Ξέρετε, τη θεματάρα για την οποία κάποιοι μοναχικοί και πτωχοί γράφούν μήνες τώρα, μεταξύ αυτών και οι υποφαινόμενοι (και εδώ, από τα πιο πρόσφατα...).
Κατά τα άλλα, μεταξύ... χθεσινοβραδυνού κατσικίου στο φούρνο της οικογενείας των Μαγισσών και του χοιρινού της γιαγιάς σε λίγο, πέσαμε σε ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους αγαπημένους μας πολιτικούς ταγούς, τον ΕΟΤ, αλλά βρήκαμε και στα αρχεία μας ορισμένα εξαιρετικά στοιχεία, για το θέμα των διαφημιστικών εταιριών και των “κανονιών” που έρχονται.
Και ένα συγκλονιστικο ντοκουμέντο  για την Α. Μέρκελ που θα το ανεβάσουμε απόγευμα μεριά. Να συνεισφέρουμε στη χώνευση και στην αποσπερίδα σας.
Αλλά να χαλαρώσουμε και εμείς λίγο, τώρα, ε; 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου