Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Παπουτσής προς Καμίνη και ΞΕΕ: Για' δε φοράτε το κράνος σας;


- Να συλληφθούν, πάραυτα, Τσακίρης και Ρέτσος...

Όλοι πλην εκείνου ευθύνονται τελικά για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας! Άναυδο αφήνει τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κόσμο των Αθηνών το πολιτικό θράσος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επιχειρώντας να απαντήσει στις καταγγελίες και τοποθετήσεις του...

...Δημάρχου Αθηναίων και του προέδρου του ΞΕΕ πήγε να κάνει και... “αντεπίθεση”:
«Η ισοπεδωτική κριτική που ασκείται στο υπουργείο αδικεί τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και τα υπαρκτά αποτελέσματα και επιχειρείται από πολλές πλευρές να μεταφερθεί στο υπουργείο το βάρος των ευθυνών του παρελθόντος αλλά και οι ευθύνες, η ολιγωρία και οι ανεπάρκειες των συναρμόδιων φορέων, σήμερα»!
Δέν ξέρουμε ποιους “συναρμόδιους” φορείς εννοεί αλλά εμείς επιτέλους ανακαλύψαμε ορισμένους από τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης.
Κοινώς είναι να απορεί κανείς που, μεταξύ άλλων, δεν έχουν συλληφθεί ακόμα ο Γ. Τσακίρης και ο Γ. Ρέτσος για ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ολιγωρία στη διαχείριση των λαθρομεταναστών και το κυριότερο, για διατάραξη της αριμάνιας πολιτικής θέσης του κ. υπουργού και για την κατά εξακολούθηση όχληση της υπουργικής εικόνας και ηρεμίας δια της υπενθυμίσεως των ευθυνών του!
Οι δηλώσεις του Χ. Παπουτσή στο Έθνος, εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου