Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Minoan Group: Μετακόμιση στη Γλασκώβη, μετά βαίων και κλάδων

Την μετεγκατάσταση των κεντρικών της γραφείων στη Γλασκώβη της Σκωτίας, ανακοίνωσε η Minoan Group. Και γιατί το αναφέρουμε; Γιατί συνειδητοποιήσαμε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ότι η κυβέρνηση της Σκωτίας, λέει, υποδέχθηκε…




…με μεγάλη ικανοποίηση την κίνηση αυτή του ομίλου και ο ίδιος ο Υπουργός Επιχειρήσεων Fergus Ewing (Enterprise Minister) τόνισε ότι η μεταφορά των γραφείων της εταιρείας συνεπάγεται τη δημιουργία 52 νέων θέσεων εργασίας στη Σκωτία και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας! Αναγνώρισε δε τα φιλόδοξα σχέδια περαιτέρω επέκτασης των δραστηριοτήτων της Minoan Group στη Μεγάλη Βρετανία και πέραν αυτής, δίδοντας έμφαση στο γεγονός ότι η επέκταση αυτή θα πραγματοποιηθεί τώρα με βάση τη Σκωτία!
Δεν είμαστε και απολύτως βέβαιοι, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι οι Σκωτσέζοι προσφέρουν και κίνητρα σε επιχειρήσεις για τέτοιου είδους κινήσεις.
Ούτως ή άλλως, ο Όμιλος Minoan Group Plc, τους τελευταίους επτά μήνες έχει εξαγοράσει το King World Travel, το John Semple Travel και το 19% του Stewart Travel, έχοντας ταυτόχρονα αναλάβει και τη διοίκηση του, με συμφωνίες αξίας περίπου 4,6 εκατομμυρίων Ευρώ.
Επιπρόσθετα έχει αναλάβει την εκπροσώπηση στη Σκωτία της εταιρείας πώλησης πακέτων κρουαζιέρας Cruise118.com, μέλους της Αμερικάνικης Cruise.com καθώς και την αποκλειστική αντιπροσώπευση πωλήσεων (General Sales Agent) για τις πτήσεις της Sunwing Airlines μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά.
Η Minoan Group υπολογίζει για την τρέχουσα χρήση κύκλο εργασιών ύψους 55 εκ Ευρώ. Το δίκτυο πελατών του Ομίλου διαθέτει περισσότερους από 100.000 ενεργούς πελάτες και εξυπηρετείται από 11 γραφεία στη Σκωτία που απασχολούν πάνω από 135 εργαζομένους.
Ε, μέχρι να προχωρήσει η επένδυσή της στην ανατολική Σητεία, το Cavo Sidero - θα έχει γίνει τουριστικός κολοσσός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου