Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Της Ημέρας (Προσκυνηματικά τα πράγματα)


"
Έχει κάνει και
εξάσκηση...

Αγαπητό μου lobby,
πολλοί αναρωτιούνται σήμερα γιατί ο υφυπουργός Νικητιάδης επέλεξε την αίθουσα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου για τη συνέντευξη τύπου του, όπου θα ανακοινώσει... μετά βαίων, κλάδων και λοιπών ευλογιών τα επιτεύγματα του ΚΑΙ στον προσκυνηματικό τομέα. Κόλλησε, βέβαια...

...λίγο από Π. Γερουλάνο και αυτός, γιατί από την Philoxenia, ακόμα, την εξήγγειλε και έκτοτε την πήγαινε από εβδομάδα σε εβδομάδα την συνέντευξη τύπου, η οποία θα αφορά και μία λίστα με 100 θρησκευτικά μνημεία και άλλα τέτοια.
Γιατί διάλεξε το ΞΕΕ για τη συνέντευξη, δεν ξέρω. Αν, όμως, πάει κανείς κανένα 45λεπτο νωρίτερα, μπορεί και να μάθει γιατί ζήτησε να δει και ιδιαιτέρως τον... συμπαρουσιαστή του -κρατήστε την ανάσα σας- πρόεδρο της Επιτροπής Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομο (πρώην Ζακύνθου) σε άλλη, παρακείμενη αίθουσα (ξέρω ποια, αλλά δεν σου λέω).
Λές να θέλει να... εξομολογηθεί ή μήπως να... μεταλάβει;
Όπως και να'χει, βοήθειά μας!

Με αγάπη (χριστιανική, βεβαίως)
angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου