Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΞΕΕ: Εκδήλωση για την Αθήνα σε... κλειστό ξενοδοχείο


Εύστοχο, ευρηματικό αλλά και ελαφρώς “τολμηρό” το σκεπτικό της εκδήλωσης σήμερα το μεσημέρι του ΞΕΕ, που με αφορμή τις γιορτές καλεί δημοσιογράφους σε ένα από τα “κλειστά” ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας! Η εκδήλωση γίνεται στο ξενοδοχείο Jason Prime...

...από την κάτω πλευρά της πλατείας Ομονοίας, το οποίο έκλεισε τις πόρτες του πριν από περίπου δύο μήνες, λόγω των γνωστών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των συσσωρευμένων επιπτώσεών τους στη λειτουργία του. 
Το ξενοδοχείο ανήκει σε επιχειρηματία που λειτουργεί άλλα τρία ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Την περίοδο 2033-2004 αναβαθμίστηκε σε κατηγορία και εκσυγχρονίστηκε εκ βάθρων, μία επένδυση με υψηλό προυπολογισμό.
Τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπιζε και αυτό όπως και οι άλλες γειτονικές επιχειρήσεις καθημερινά την πλήρη απαξίωση της περιοχής, την ανομία και την έλλειψη αστυνόμευσης, με όλες τις γνωστές συνέπειες και κινδύνους για το προσωπικό και τους πελάτες του.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερος και πιο άμεσος τρόπος για να θέσεις μία κατάσταση, ένα πρόβλημα, από το να φέρεις τους αποδέκτες των μηνυμάτων σου σε άμεση επαφή ακριβώς με αυτό το πρόβλημα, ή καλύτερα με τις επιπτώσεις του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου