Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μαρίνα Βουλιαγμένης: Πλειοδότης στο... διπλάσιο η Αστήρ Παλλάς


Δεν είναι μόνον εξέλιξη θετική, τέτοιες εποχές, έχει και σημειολογική σημασία η διαφαινόμενη κατάληξη του διαγωνισμού για τη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Όπως, βέβαια, είναι και σαφές ότι η διοίκηση της Αστήρ Παλλάς ήθελε διακαώς τη συγκεκριμένη υποδομή και δεν...

...επρόκειτο να την αφήσει εύκολα σε άλλα επενδυτικά χέρια.
Η  Αστήρ, προσέφερε συνολικό μίσθωμα  43 εκατ. ευρώ πλέον πληθωρισμού και λοιπών προσαυξήσεων για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης της μαρίνας η οποία βρίσκεται σε όμορη έκταση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στη πρόταση της εταιρείας περιλαμβάνεται και η εφάπαξ καταβολή 12,9 εκατ  ευρώ.  
Στο μίσθωμα που προτείνει η Αστήρ,  δεν συμπεριλαμβάνονται οι επενδύσεις τις οποίες δεσμεύεται με την τεχνική προσφορά της ότι θα υλοποιήσει.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της μεγάλης διαφοράς - και εδώ φαίνεται και το πόσο ήθελε να “καθαρίσει” το διαγωνισμό η διοίκηση της Αστήρ - από τη δεύτερη πρόταση, εκείνη της Lamda Development, στην οποία συνολικό μίσθωμα φθάνει στα 21,7 εκατ. ευρώ. Ως εφάπαξ καταβολή από αυτά προτείνεται ποσό που ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου