Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Μέχρι την Τρίτη, τα βιογραφικά για την ΕΤΑ, όσοι ενδιαφέρεστε…



Μέχρι την επόμενη Τρίτη έχουν καιρό οι ενδιαφερόμενοι να θέσουν υποψηφιότητα για τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε. (Ε.Τ.Α. Α.Ε.).

Εντάξει, έχετε δίκιο, αργήσαμε να σας το μεταφέρουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι η σχετική προκήρυξη δημοσιοποιήθηκε μόλις προ ημερών. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό, δεν γνωρίζουμε και προς το παρόν δεν το θίγουμε κιόλας. Τώρα, αν τύχει και μάθουμε τα ονόματα των επικρατέστερων για τις θέσεις πριν αυτοί καν επιλεγούν, ε, θα σας ενημερώσουμε για να λάβετε τα μέτρα σας…
Η είδηση έχει ως εξής, όπως την βρήκαμε στο “opengov”: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία:ταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε. (Ε.Τ.Α. Α.Ε.).
Ειδικά για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, όπως ισχύει για όλες τις Δ.Ε.Κ.Ο. (άρθρο 3§9 Ν. 3429/2005), ως ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα ορίζονται τα εξής:
«Ο διευθύνων σύμβουλος πρέπει να είναι τουλάχιστον πτυχιούχος Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισοτίμου της αλλοδαπής και να έχει τουλάχιστον πενταετή εμπειρία σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα».
Καταληκτική ημερομηνία της πρόσκλησης είναι η 19η Ιανουαρίου 2010».


1 σχόλιο:

  1. Ναι, έτσι είναι, αλλά να επισημάνω ότι αμέσως μόλις έγινε γνωστή η προκήρυξη των θέσεων, παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Μ. Γιαννουλάκης, ενώ ο πρόεδρος το δ.σ. Π. Αλεβιζάτος είχε υποβάλει την παραίτησή του από τον Νοέμβριο.
    Ούτως ή άλλως και ανεξαρτήτως των εξελίξεων, αυτό που συζητείται έντονα είναι το αν η προκήρυξη των θέσεων σημαίνει ότι εγκαταλείπονται τα σχέδια για συγχώνευση της ΕΤΑ με τα Ολυμπιακά Ακίνητα η αν απλώς κάποιοι "κερδίζουν χρόνο" ( και...χρήμα φυσικά)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή