Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ξενοδοχειακή… κατασκοπεία!



Ανεβάζει τους τόνους στη δικαστική διαμάχη με την Hilton Hotels, για υπόθεση βιομηχανικής κατασκοπείας, η Starwood Hotels & Resorts Worldwide.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα η Starwood ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον πέντε μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ανταγωνίστριας αλυσίδας ξενοδοχείων γνώριζαν για την κλοπή εμπορικών μυστικών.
Η Starwood κατέθεσε τον περασμένο Απρίλιο μήνυση για βιομηχανική κατασκοπεία εναντίον δύο πρώην στελεχών της, με την κατηγορία ότι έδωσαν στην ανταγωνίστρια Hilton εμπιστευτικές πληροφορίες που θα την διευκόλυναν να επιταχύνει την επέκταση της στην αγορά πολυτελών ξενοδοχείων. Πέρα από το πρόστιμο η Starwood επιδιώκει να επιτύχει δικαστική απόφαση που εμμέσως θα αναγκάσει τη Hilton να καθυστερήσει ή να ακυρώσει τα σχέδιά της για την ανάπτυξη της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Denizen Hotels.
Η Hilton σχεδίαζε την ανέγερση των ξενοδοχείων σε περιοχές όπως το Άμπου Ντάμπι, την Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τον Παναμά, ενώ φιλοδοξούσε να εγκαινιάσει τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου της αλυσίδας Denizen Hotels φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου