Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Hotel Inspector στον Alpha


Ξεκινάει απόψε στον Alpha το νέο real life πρόγραμμα του σταθμού που έχει να κάνει με προβληματικά ξενοδοχεία και τρόπους "διάσωσής" τους.

Σε επίπεδο υπηρεσιών, οργάνωσης και marketing πρωτίστως και μέσω μίας τηλεοπτικής διαδικασίας, ελαφρώς "δραματοποιημένης", όπως είναι ο χαρακτήρας των εκπομπών αυτού του είδους. Πολλοί διαφωνούν με αυτήν την παρουσίαση καταστάσεων, πραγμάτων και προσώπων, άλλοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον.
Το αναμένουμε και εμείς με ενδιαφέρον, όμως, γιατί η hotel ispector, η Βίκη Βαμιεδάκη, είναι ένας "δικός" μας άνθρωπος, με πολλά χρόνια στο "μέτωπο" του τουριστικού ρεπορτάζ, πολυταξιδεμένη και με βαθιές γνώσεις και αποκρυσταλλωμένη άποψη για τα ξενοδοχεία. Και κυρίως για το πως πρέπει να λειτουργούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Η Βίκη θα εντοπίζει όλα τα προβλήματα της επιχείρησης και θα προτείνει έξυπνες λύσεις που θα ενεργοποιήσουν τους ιδιοκτήτες και θα τους βάλουν και πάλι στο «παιχνίδι».

Απόψε, η Βίκη Βαμιεδάκη επισκέπτεται ένα μικρό ξενοδοχείο 25 δωματίων στο Μπατσί της Άνδρου.
Καλή επιτυχία Miss Hotel Inspector

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου