Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Έλληνας πρόεδρος στο Congress Rental Network


Να και μία σημαντική διάκριση για έναν από τους νέους και δυναμικούς επιχειρηματίες της ελληνικής και όχι μόνον αγοράς "MICE"...

  Νέος Πρόεδρος του Παγκοσμίου Δικτύου Congress Rental Network (CRN) για την επόμενη τετραετία εξελέγη μετά τη σχετική ψηφοφορία, ο κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, Διευθύνων Σύμβουλος της P.C. PODIMATAS S.A. και ιδιοκτήτης τριών εταιρειών που ανήκουν στους κόλπους του εν λόγω δικτύου, στη Ρουμανία, στη Σερβία και φυσικά στην Ελλάδα.
Το παγκόσμιο αυτό δίκτυο, που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει μέλη σε 35 χώρες από όλες τις περιοχές του κόσμου, λειτουργεί ως καταλύτης στην ανάπτυξη της αγοράς Συνεδρίων και Εταιρικών Συναντήσεων. Το προηγούμενο διάστημα το δίκτυο του CRΝ, είχε αναλάβει την κάλυψη βαρυσήμαντων εκδηλώσεων όπως η Προεδρία της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το συνέδριο για το Περιβάλλον COP 15 των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη κα.
Η εκλογή του κ. Ποδηματά αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ελληνική συνεδριακή αγορά καθώς είναι η πρώτη για πρώτη φορά που τα μέλη του CRN εξέλεξαν Έλληνα Πρόεδρο.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του CRN πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσής του, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Χονγκ - Κονγκ από τις 13 ως τις 15 Ιανουαρίου 2010.
Ο Παναγιώτης Ποδηματάς είναι αντιπρόεδρος του HAPCO και συνέβαλε στην ανάληψη σημαντικών για τον ελληνικό συνεδριακό τουρισμό διοργανώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου