Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Και η καθιερωμένη "γύρα" στον ΕΟΤ...

Τα γραφεία του ΕΟΤ στην οδό Τσόχα περιηγείται αυτήν την ώρα, όπως μαθαίνουμε, ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ν. Κανελλόπουλος, συνοδευόμενος, ως είθισται από "υπηρεσιακούς παράγοντες".

Ο κ. Κανελλόπουλος επισκέπτεται τους ορόφους του Οργανισμού, συνομιλεί με τους περισσότερους Διευθυντές και Προισταμένους Τμημάτων (όσους είναι εκεί, τουλάχιστον), κάνει τις γνωστές και ελαφρώς αμήχανες ερωτήσεις για τα τρέχοντα και γενικότερα ζητήματα και όπου αισθάνεται λίγο ασφαλέστερα επεκτείνεται και στα της Διοίκησης του Οργανισμού, δεσμευόμενος για συνεργασία και συνενόηση από την μία πλευρά, ζητώντας "αξιοσύνη", "ειλικρίνεια" κ.λπ. από την άλλη.
Δεν φαίνεται πάντως να επιλύονται απορίες και να μετριάζονται τα ποικίλα σχόλια που συζητιούνται τις τελευταίες μέρες από την τοποθέτηση του ίδιου και του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού. Αλλωστε, έτσι όπως ανακοινώθηκαν τα σχετικά - με επικείμενη προκήρυξη της θέσης μέσω opengov- τι να πει ο άνθρωπος, ήρθα μέχρι να φύγω, ή ότι ήρθα για να παραμείνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου