Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κανάρια και Τουρκία προτιμούν οι Γερμανοί λόγω... Αιγύπτου

Ισπανία (κυρίως τα Κανάρια Νησιά) και Τουρκία φαίνεται ότι προτιμούν οι περισσότεροι Γερμανοί που είχαν κάνει κρατήσεις για την Αίγυπτο και αποφασίζουν να αλλάξουν προορισμό.

Σύμφωνα με τον γερμανικό ειδικό τύπο, μόλις τις τελευταίες δύο μέρες, ο TUI δέσμευσε 40.000 πρόσθετες αεροπορικές θέσεις από τις προγραμματισμένες για τα Κανάρια και άλλες 10.000 επιπλέον θέσεις για την Τουρκία.
Οι περισσότεροι tour operators προσφέρουν στους πελάτες τους που θα αναχωρούσαν για προορισμούς της Αιγύπτου μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου -ορισμένοι και τις πρώτες μέρες του Μαρτίου- τη δυνατότητα αλλαγής προορισμού χωρίς χρέωση.
Από την άλλη πλευρά, έχουν παγώσει οι πωλήσεις για Αίγυπτο για όλο τον Φεβρουάριο, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ότι θα αποχωρήσουν και οι τελευταίοι Γερμανοί τουρίστες που βρίσκονται στα θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας.
Το μεγάλο θέμα για τους tour operators, τώρα, είναι τι θα γίνει με τις κρατήσεις που υπάρχουν για την περίοδο του Πάσχα, καθώς και για τον σχετικά μεγάλο αριθμό πακέτων που θα “έριχναν” στην αγορά από εδώ και στο εξής για τη συγκεκριμένη περίοδο. 
Εκ των πραγμάτων, θα πρέπει να κρατήσουν στάση αναμονής για λίγο ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου