Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Γραφεία Εξωτερικού: Προς το παρόν, μόνο... δύσκολη (η δουλειά)!

“Η δουλειά είναι δύσκολη αλλά ωραία!”. Αισιόδοξο, ανεβαστικό και ενθαρρυντικό, θα σχολίαζε κανείς, εκ πρώτης άποψης, το νέο σύνθημα- μότο, που... κάνει θραύση αυτές τις μέρες στον ΕΟΤ και ειδικά...

...στα Γραφεία Εξωτερικού από όπου και ξεκίνησε, ύστερα από ένα ενημερωτικό έγγραφο που τους ήρθε από τα κεντρικά. 
Για την ακρίβεια, με αυτή τη φράση, μαθαίνουμε, τελείωνε η συγκεκριμένη ενημέρωση που υπέγραφε η  γνωστή μας Αίγλη (Μπαλαμάτση), ενημέρωση γενικώς για τα διαδικτυακά, επικοινωνιακά και άλλα τινά, ψηφιακά και μη.
Φοβούμεθα, πάντως, ότι στην πλειονότητά τους, οι αποδέκτες του εγγράφου και της συνθηματολογίας του, δεν συμμερίζονται τον αρχικό δικό μας, θετικό σχολιασμό.
Διότι, όταν είσαι απλήρωτος τρεις με τέσσερις μήνες, με υποχρεώσεις που δεν περιμένουν, όπως π.χ. το να συντηρείς οικογένεια ή να σπουδάζεις παιδιά κατά τι μικρότερα σε ηλικία από την υπογράφουσα, με χίλια-μύρια προβλήματα και δυσκολίες στο να κάνεις ακριβώς τη δουλειά σου, ε, μάλλον, δεν το βλέπεις και τόσο... δημιουργικά και αισιόδοξα το ζήτημα.
Οσο θετικές και αν είναι οι προθέσεις του αποστολέα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου