Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ξενοδόχοι Χαλκιδικής: άνοιγμα στην ιταλική αγορά

Δυναμικό άνοιγμα στην ιταλική αγορά επιχειρεί η Ενωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής που έχει σχεδιαστεί για τη φετινή περίοδο και για ορισμένες αγορές όπου πιστεύεται ότι...

...υπάρχει περιθώριο περαιτέρω ανάπτυξης και όπου μέχρι τώρα δεν είχαν διερευνηθεί όλοι οι τρόποι προσέγγισης.
Στην έκθεση ΒΙΤ του Μιλάνου, η Ένωση συμμετείχε για πρώτη φορά σε συνεργασία με τοπική εταιρία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, μία πρωτοβουλία την οποία υποστηρίζουν 14 ξενοδοχεία-μέλη της, όλων των κατηγοριών.
Η συνεργασία αυτή καλύπτει την εκπροσώπηση της Ενωσης σε όλητ την Ιταλία και  επόμενη βήμα - σε επίπεδο εκθέσεων - θα είναι η συμμετοχή στην έκθεση επαγγελματικού τουρισμού στο Ρίμινι σε λίγο καιρό.
Οπως ανέφερε σε συνεργάτη μας ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Χ. Γρηγόρης Τάσσιος, η Χαλκιδική έχει έρθει... πιο κοντά στην ιταλική αγορά, τόσο αεροπορικώς, λόγω των νέων πτήσεων που ξεκίνησαν πρόσφατα προς τη Θεσσαλονίκη αλλά και οδικά, λόγω της Εγνατίας οδού που έχει περιορίσει σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται από την Ηγουμενίτσα μέχρι την περιοχή.
Μάλιστα. 
Φαίνεται ότι με τον ΕΟΤ στην κατάσταση που βρίσκεται από τη μία πλευρά και μέχρι να ρυθμιστεί και να εκκινήσει εκ νέου η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ελέω Καλλικράτη, οι Ξενοδόχοι και οι τουριστικοί φορείς καλούνται ξανά να αναλάβουν δράση για να μην χαθούν και όλα όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία χρόνια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου