Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΤΕ: "Δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει Τουρισμός"! ("και... τι σας γίνεται!", συμπληρώνουμε εμείς)

Η ανακοίνωση-παρέμβαση του ΣΕΤΕ για το ζήτημα της προβολής, πριν από λίγη ώρα, έρχεται να εκφράσει δημόσια και συνασπισμένα αυτό για το οποίο σύσσωμος ο τουριστικός κόσμος βοά και εξανίσταται αλλά και να θέσει σε μία σειρά και τάξη...

...ζητήματα προβολής επί των οποίων έχει προκληθεί κάποια σύγχηση σε ορισμένους εκ των κυβερνώντων.
Είναι δε το βασικό μήνυμα και οι εξελίξεις που θίγει ο ΣΕΤΕ, αυτό ακριβώς που τόσο καιρό φωνάζουμε και εμείς από εδώ, με τελευταίο “κτύπημα” την πρωινή μας ανάρτηση.
κωφεύει το οικονομικό επιτελείο
στις ανάγκες
της μεγαλύτερης ελπίδας της
εθνικής οικονομίας...
Ο Σύνδεσμος στιγματίζει την άρνηση του Υπουργείου Οικονομικών να εγκρίνει τις πιστώσεις ύψους 50 εκατ. Ευρώ, υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα δεν τυγχάνουν της παραμικρής προβολής, επιβεβαιώνει ( μαζί και την αποκάλυψή μας) ότι το θεσμοθετημένο  έσοδο από τα καζίνο Πάρνηθας και Κέρκυρας δεν δαπανώνται σε διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού αλλά σε άλλες “ανάγκες”, τονίζει ότι η πολιτική ηγεσία δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί στην πρόταση για δημιουργία εταιρίας marketing και τέλος, καθιστά σαφές ότι οι “καλές προθέσεις, όπως εκφράζονται σε διαδικτυακό επίπεδο, σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν προσπάθεια προβολής του τουρισμού”.  
Για να δούμε, θα “ιδρώσει το αυτί” κανενός; 
Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΕΤΕ, εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου