Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κάποιος να τους θυμίσει ότι η Γενική Γραμματεία Τουρισμού, μάλλον "διαλύεται"...

Φαινόμενα κατάστασης διάλυσης, με αμηχανία και ανασφάλεια μεταξύ των υπαλλήλων, υπερβολικές καθυστερήσεις στις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την κάλυψη θέσεων και ανάθεση καθηκόντων...

...είναι οι συνθήκες που, όπως μας αναφέρεται, επικρατούν στη Γενική Γραμματεία Τουρισμού.
Παρά την ανάληψη καθηκόντων... “ημιεπισήμως”, αυτές τις μέρες από τους νέους Γενικούς Διευθυντές και την πιθανή εκκίνηση κάποιων εσωτερικών διοικητικών διαδικασιών, διάχυτη είναι η αίσθηση στην πλειονότητα των υπαλλήλων ότι “κάτι δεν πάει καλά” στην όλη υπόθεση.
Η υπερβολική καθυστέρηση, επί μήνες, στην υπογραφή των τοποθετήσεων Προιστάμενων σε ορισμένες Διευθύνσεις και σε πολλά από τα Τμήματα έχει δημιουργήσει και πρακτικά προβλήματα στη λειτουργία της Γραμματείας και φυσικά στην εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών.
Και όλη αυτή η αντιμετώπιση, σε συνδυασμό με την επίσης υπερβολική καθυστέρηση στην κάλυψη της θέσης του γενικού γραμματέα, δεν μπορεί παρά να τροφοδοτεί ποικίλες φήμες και πληροφορίες που θολώνουν ακόμα περισσότερο το τοπίο των προθέσεων και των όποιων σχεδίων της πολιτικής ηγεσίας.
Τις περασμένες μέρες, πάντως, σε στενό κυβερνητικό κύκλο, υπήρξαν κάποιες ερωτο-απαντήσεις για συγκεκριμένα πρόσωπα υποψήφια για τη συγκεκριμένη θέση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου