Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Υπάρχει άλλος ΕΟΤ και δεν τον ξέρουμε; (τον θέλουμε, πάντως...)

«Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος τόνισε», λέει, « ότι τώρα με τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στον οργανισμό, αρχίζει μια καινούρια εποχή για τον ΕΟΤ, ο οποίος καλείται να δώσει το στίγμα για τη νέα εικόνα της Ελλάδας, μέσω των γραφείων ΕΟΤ στο εξωτερικό, της διαφήμισης και της χρήσης του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» (sic)!


«Ζήτησε από το ΔΣ να έχει γρήγορη και αποτελεσματική παρέμβαση σε στοχευμένα κοινά με εξορθολογισμένο κόστος. Τόνισε ότι το ΥΠΠΟΤ έχει δημιουργήσει προϊόντα - εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο ΕΟΤ για την προβολή της χώρας (όπως το Athens Every Week και το Σταυροδρόμι) και κάλεσε το ΔΣ να λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση με ρηξικέλευθες και καινοτόμες θέσεις που αναδεικνύουν τη νέα εικόνα της Ελλάδας»(sic, επίσης)!

"Πλάκα" (του) κάνει για τον ΕΟΤ;

Μήπως υπάρχει κανένας άλλος ΕΟΤ και δεν το έχουμε καταλάβει;
Γιατί αυτός που ξέρουμε, ούτε λεφτά για διαφήμιση και προβολή έχει –επειδή κάποιος… εποπτεύων και αρμόδιος υπουργός δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την απόρριψη του προϋπολογισμού του από το ΥΠΟΙΚ – ούτε τα Γραφεία Εξωτερικού του υποστηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά, ούτε «γρήγορη και αποτελεσματική παρέμβαση μπορεί να έχει», γιατί αφέθηκε να εξομοιωθεί με όλους τους υπόλοιπους φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου λογιστικού, χάνοντας την όποια ευελιξία του…
Λίγο… avatar, μας θυμίζει η τοποθέτηση. Ο ΕΟΤ  που  κάποιοι φαίνεται ότι έχουν στο μυαλό τους, ουδεμία σχέση ή μπορεί να έχει με την πραγματικότητα, εάν δεν αλλάξουν συγκεκριμένα θέματα και πράγματα.
Και μάλλον δεν είναι ώρα, πια, για περισσότερες δημοσιο-σχετίστικες, επικοινωνιακού χαρακτήρα τοποθετήσεις και δηλώσεις "εσωτερικής κατανάλωσης". Σωστά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου