Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Egypt Air: Προσφέρει, επειγόντως, 25 αεροσκάφη για leasing

Πάνω από ένα δισ. δολάρια θα φθάσει ο άμεσος αντίκτυπος στην οικονομία της Αιγύπτου από την πολιτική αναταραχή και αστάθεια των τελευταίων εβδομάδων, ενώ, ήδη, γίνονται αισθητές οι πρώτες σοβαρές επιπτώσεις στην αγορά. Η Egypt Air...

...σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στραφεί σε άλλες αεροπορικές εταιρίες, μέλη της Star Alliance, προκειμένου να τους προσφέρει αεροσκάφη προς εκμίσθωση leasing, με στόχο αφενός μεν να εξοικονομήσει πόρους και να περικόψει τα κόστη λειτουργίας της αφετέρου δε να μην χάσει την ιδιοκτησία όλων των αεροπλάνων της.
Αυτή τη στιγμή, εκτιμαται ότι σχεδόν το 40% των αεροπλάνων της εταιρίας είναι ακινητοποιημένο στα αεροδρόμια,τα περισσότερα πληρώματα και μεγάλο μέρος του προσωπικού εδάφους έχει πάρει άδεια άνευ αποδοχών ενώ η μείωση στο πτητικό έργο της, ξεπέρασε το 75%. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περίπου 25 αεροπλάνα προσφέρονται για leasing, μεταξύ των οποίων πολλά και από τα καινούρια αεροσκάφη της εταιρίας, Boeing 777-200/300ER καθώς και 737-500/800, Airbus A340/A330, A320.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου