Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Εγκατάσταση και έναρξη ενημέρωσης για τον νέο γ.γ. του ΕΟΤ

Εγκαταστάθηκε στον ΕΟΤ, στο γνωστό γραφείο των γενικών γραμματέων, ο Γιώργος Κολέτσος και χθες είχε και την πρώτη σειρά ενημερωτικών συσκέψεων με Διευθυντές και στελέχη του Οργανισμού.

Κάποια στιγμή είχε και μία πρώτη σύντομη συνάντηση γνωριμίας με τους τουριστικούς συντάκτες που είχαν βρεθεί στον ΕΟΤ για την υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας με την Aegean.
Ολη αυτήν την εβδομάδα έχει προγραμματίσει συναντήσεις στον ΕΟΤ, με γενικές και κατ ιδίαν ενημερώσεις και στο υπουργείο και εντός των ημερών αυτών, θα δεχθεί και εκπροσώπους των εργαζομένων.
Δεν είναι και λίγα τα ανοικτά "μέτωπα" και τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει, ήδη, ο ΕΟΤ ή τα οποία βρίσκονται ενώπιόν του. 
Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται και η ανακοίνωση του νέου δ.σ.  του οργανισμού στο οποίο θα αλλάξουν τρία πρόσωπα (Κωνσταντόπουλος, Πάνος και Σπάτουλας) .
Ο δε Πρόεδρος, εμφανίστηκε χθες πολύ χαμογελαστός και άνετος και κάποια στιγμή, μάλιστα, δήλωνε σε δημοσιογράφους ότι με τον νέο γενικό γραμματέα θα είναι “σαν οι δύο όψεις σε ένα νόμισμα”.
Κορώνα-Γράμματα η διοίκηση του ΕΟΤ, δηλαδή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου