Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ξανά "άρωμα γυναίκας" στην περί ΕΟΤ ονοματολογία...

Για να συνδράμουμε και εμείς, έτσι, στο γενικότερο “σασπένς” γύρω από τις πιθανές αλλαγές προσώπων - ή και απλώς... θέσεων για ορισμένους, παίζει και αυτό το σενάριο- σας ενημερώνουμε ότι...

...η ονοματολογία που προέκυψε και για τη θέση του γ.γ. στον ΕΟΤ, απέκτησε και “άρωμα γυναίκας”, ξανά.
“Αρωμα γυναίκας”, επειδή το νέο όνομα που ακούγεται έντονα είναι γένους θηλυκού και “ξανά” γιατί και στην προηγούμενη “κρίση ονοματολογίας” τον περασμένο Σεπτέμβριο, πάλι ως επικρατέστερο πρόσωπο, γυναίκα εφέρετο και μάλιστα με προσωπική παρέμβαση Π. Γερουλάνου. Εκείνη ήταν (και είναι ακόμα) και μέλος του δ.σ. του Οργανισμού. 
Η νέα... υποψηφιότητα, πάντως, όπως λένε οι φήμες, τυγχάνει διασυνδέσεων υψηλού επιπέδου, μολονότι φείδεται ιδιαιτέρως λόγων και πράξεων που να παραπέμπουν σε αξιοποίηση αυτών.
Η αλήθεια είναι ότι, εξ όσων γνωρίζουμε και θυμόμαστε, ποτέ στην εξηκονταετή ιστορία του ΕΟΤ δεν τοποθετήθηκε γυναίκα σε κάποια από τις δύο θέσεις τη Διοίκησής του, του γενικού γραμματέα ή του Προέδρου. 
Βέβαια, υπάρχει και ο... "νομικός", αλλά ας περιμένουμε λίγες μέρες γιατί καμιά φορά, όπως λέει και το άσμα, “όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν”...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου