Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΟΙΚ: Ψάχνουν... ίχνη της ΑΓΡΟΤΗΜΑ για την βάλουν σε εκκαθάριση!


Κάποιος... “φούρνος” θα γκρεμίστηκε στην περιοχή του κέντρου! Το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να ασχοληθεί, μαθαίνουμε, με την τύχη της εταιρίας “ΑΓΡΟΤΗΜΑ” - ξέρετε, την πρώην “Αγροτουριστική”- προκειμένου να την θέσει σε εκκαθάριση! Σχεδόν δύο χρόνια μετά...

...την πολιτική αδρανοποίηση της εταιρίας και περίπου 18 μήνες αδιαφορίας και ολιγωρίας ως προς την τύχη της από το ΥΠΠΟΤ, πρωτίστως, από τους άλλους κυβερνητικούς φορείς δευτερευόντως, καθώς αφού ουδείς ασχολήθηκε με την κατάστασή της, με αποτέλεσμα να “τρέχουν” οι υποχρεώσεις και τα χρέη και να “γράφει το κοντέρ” επιβαρύνοντας με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ το Δημόσιο, στελέχη από την αρμόδια διεύθυνση του ΥΠΟΙΚ αναζητούν, λένε οι πληροφορίες μας, στοιχεία για την εταιρία!
Ούτε καν που είναι τα γραφεία της δεν ήξεραν!!!
Αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στο ΥΠΠΟΤ προκειμένου να βρουν στοιχεία επικοινωνίας με στελέχη της παραιτηθείσας από την Άνοιξη του 2010 (!) διοίκηση.
Πέραν των άλλων, θα μάθουν ότι, πριν από λίγους μήνες, όλος ο εξοπλισμός του Λογιστηρίου της εταιρίας... κατασχέθηκε από τον ιδιοκτήτη των γραφείων της, έναντι οφειλόμενων μισθωμάτων.
Το πλέον τραγικό, πέραν της απίστευτης αντιμετώπισης από την πλευρά του κράτους μίας τέτοιας περίπτωσης δημόσιου φορέα, είναι το πως εγκαταλείφθηκε έτσι και όλο το έργο που είχε παράξει η εταιρία λόγω του αντικειμένου της και η σημαντική “πλατφόρμα” (δραστηριότητες, προορισμοί, δίκτυο επιχειρήσεων) και η τεχνογνωσία για τον Αγροτουρισμό που είχε δημιουργήσει.
Τι να πει κανείς. Η τελευταία μας σχετική ανάρτηση, εδώ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου