Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Εύσημα στη Βόλβη (και) ως προορισμού... windsurfing!


“Άριστα δέκα!” πήρε η Βόλβη ως προορισμός... wind surf από πρωταθλητές και σημαντικούς windsurfers της διεθνούς κοινότητας αγωνιστικου wind surf, με σχόλια και μνείες που θα ζήλευαν ακόμα και καθιερωμένοι παραθαλάσσιοι προορισμοί του αθλήματος αυτού!
 
Όπως μαθαίνουμε, ο Φιλανδός αθλητής και φημισμένος διεθνώς λόγω της δυναμικής του ανόδου στην παγκόσμια κατάταξη, windsurfer Kurosh Kiani, που συμμετείχε στο open race που διοργανώθηκε στη Βόλβη, επιστρέφοντας στην πατρίδα του περιέγραψε την εμπειρία του στην Ελλάδα (πρώτη φορά στη χώρα μας), στην “Thessaloniki” και στη “Volvi”, ως “μοναδική”, τόσο από πλευράς αγωνιστικών συνθηκών και οργάνωσης, όσο και από πλευράς φιλοξενίας, αναψυχής και τοποθεσίας.
Η διήγηση και τα σχόλιά του στο δημοφιλές μεταξύ των windsurfers, kitesurfers και surfers και άλλων παρεμφερών σπορ, site continentseven.com, είναι πραγματικά μία “ζωντανή” διαφήμιση της περιοχής της Βόλβης και των ανθρώπων εκεί που, με την υποστήριξη του Δημάρχου Βόλβης Δημήτρη Γαλαμάτη, κατάφεραν να την προωθήσουν και να την προβάλουν και ως προορισμό αγώνων windsurf!
Μόνον στην Κεντρική και στη Βόρεια Ευρώπη, οι ασχολούμενοι με το wind surf και το kite surf απαριθμούν μερικές δεκάδες εκατομμύρια! Θεωρούνται κατά μέσο όρο, τουρίστες υψηλών ποιοτικών και οικονομικών χαρακτηριστικών, ταξιδεύουν αρκετά και συνηθίζουν να εναλλάσσουν προορισμούς ακόμα και εντός της χώρας που επισκέπτονται.
Και πέραν των γνωστών και καθιερωμένων προορισμών όπου ταξιδεύουν, βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση νέων, παρακολουθώντας τα μέσα όπου προσφέρουν τέτοιου είδους πληροφορίες. Για αυτό και sites όπως το συγκεκριμένο και οι προσωπικές μαρτυρίες windsurfers όπως ο Kiani, έχουν ειδική βαρύτητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου